Automotive Service Support
Ondersteuning in Aftersales

OVER ONSOver ons:

Automotive Service Support heeft meer dan 25 jaar ervaring met diverse takken in de aftersales van het autobedrijf. Met deze ervaring kan Automotive Service Support u uitstekend helpen met uw knelpunten. Wij zijn flexibel inzetbaar voor een uur, een dag, een maand of zelfs een jaar. Automotive Service Support heeft zijn thuisbasis in Zeeland, maar is uw bedrijf elders gevestigd schroom dan zeker niet om contact op te nemen.

Service verlenen zit in ons DNA, daarom zijn wij de juiste partner om bij uw autobedrijf te betrekken. 

NEEM CONTACT OP

Onze missie:

Wij helpen autobedrijven hun knelpunten in de aftersales op te lossen. Dit doen we door te vervangen, te ondersteunen, te begeleiden of op elke andere manier waarop het autobedrijf verder geholpen kan worden. Met ons service verlenende DNA zijn wij uw betrouwbare en betrokken partner. 

Onze visie:

Autobedrijven zijn servicegerichte organisaties. De aftersales organisatie creëert in hoge mate de klanttevredenheid. Wij vinden dat de aftersales organisatie elke dag optimaal moet kunnen functioneren.

Onze kernwaarden:

  • Dienstbaar
  • Integer
  • Betrokken 

Dienstbaar: dienst verlenen zit in onze genen, zo stellen wij ons op, zowel naar u als klant als ook naar uw klanten toe. Tevreden klanten, dat is waar wij blij van worden.

Integer: zowel in onze afspraken naar u toe als in de uitvoering van ons werk willen wij betrouwbaar zijn, afspraak is afspraak, daar houden wij van.

Betrokken: elke dag wordt het vijf uur, en dat is waar, maar zo staan wij er niet in. Met passie en betrokkenheid doen wij ons werk, uw klant is ook onze klant.